Passie voor complexiteit

Welke koers uit te zetten?

Trotseer obstakels in de markt

Gevoel voor timing

Gericht op verborgen oorzaken

Bruggen bouwen

Stand houden

Aandacht voor mens, milieu en resultaat

Maatschappelijk ondernemen

[av_breadcrumbsblock]
Hier komen de broodkruimels
[/av_breadcrumbsblock]

Werkwijze

Kennismaking

Je bedrijf is een deel van jezelf, het raakt aan leven en emoties. Vertrouwen is de basis van de werkwijze van Escope. Vertrouwen moet wederzijds zijn. Het leren kennen van elkaars persoonlijkheid, zakelijke inzichten en persoonlijke omstandigheden zijn daarom de basis van ons kennismakingsgesprek. Deze zullen we later verder uitdiepen. In deze fase komt het wel en wee van je bedrijf uitgebreid aan de orde.

Neem contact op

Wil je weten wat Escope voor jou kan betekenen?  Neem dan contact op met Thom de Ruiter van Escope, het bedrijfsadviesbureau van Noord Nederland. Het eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend!
Thom de Ruiter: tel 06-21267655, t.deruiter@escopebv.nl

Verdieping

Samen gaan we op zoek naar wat jij als ondernemer écht wil. Dat doen we met behulp van gerichte brainstormsessies, waarbij we gebruik maken van visualisaties. We zoeken naar jouw drijfveren als ondernemer en ontwikkelen zo stap voor stap jouw eigen bedrijfsvisie.

Strategie

We bespreken hoe we jouw bedrijfsvisie het beste gestalte kunnen geven.  Escope geeft je hiervoor suggesties en houdt de juridische, fiscale, financiële en personele consequenties samen met jou tegen het licht. Als het nodig is kan ik een beroep doen op specialisten uit het netwerk.

Uitvoering

Na het bepalen van de bedrijfsvisie en bedrijfsstrategie komt het aan op de uitvoering. Escope staat naast je gedurende dit proces en begeleidt je graag bij die uitvoering. In veel gevallen is dat een gevecht tegen de omstandigheden. Maar er zullen zich onderweg genoeg kansen voordoen. Het is een specialisme van Escope om juist deze kansen te benutten.

© Copyright - Escope