Passie voor complexiteit

Welke koers uit te zetten?

Trotseer obstakels in de markt

Gevoel voor timing

Gericht op verborgen oorzaken

Bruggen bouwen

Stand houden

Aandacht voor mens, milieu en resultaat

Maatschappelijk ondernemen

[av_breadcrumbsblock]
Hier komen de broodkruimels
[/av_breadcrumbsblock]

Escope biedt bedrijfsadvies in de volgende situaties

Ik weet niet meer welke kant ik met mijn bedrijf uit wil

Het gaat zijn gangetje, maar er zit meer in het vat. Je bedrijf dreigt in te dutten. En stilstand betekent achteruitgang. Escope helpt om jouw bedrijfsstrategie opnieuw vorm te geven, begeleidt je om de juiste stappen te zetten en ondersteunt je met advies op zowel financieel, menselijk als organisatorisch niveau.

Ik wil met mijn bedrijf groeien

Je wil groeien met je bedrijf. Je zit boordevol ideeën maar wat is de juiste koers? En wat zijn de financiële risico’s? En wat betekent het voor je organisatie? Moet je meer personeel in dienst nemen? En hoe krijg je de financiering rond? Escope helpt je die groei vorm te geven aan de hand van een heldere toekomstvisie en een doordacht bedrijfsadvies.

Mijn bedrijf loopt niet lekker, ik maak me zorgen

Het gaat niet goed met je bedrijf. En als dat zo doorgaat weet je eerlijk gezegd niet of je dit wel gaat redden. Je weet dat er wat moet veranderen. Maar hoe doe je dat: je strategie bijstellen? Je wordt opgeslokt door  dagelijkse beslommeringen en komt niet toe aan reflectie. Escope is je partner, kijkt met jou naar de toekomst en zet samen met jou een effectieve bedrijfsstrategie uit.

Ik wil/moet stoppen met mijn bedrijf

Je gaat met pensioen, je wil iets heel anders gaan doen, of je moet door omstandigheden stoppen met je bedrijf. Een fusie of bedrijfsovername kan een goede optie zijn. Maar dat is een traject vol met klemmen en voetangels. Escope helpt je met een doordacht bedrijfsadvies,  staat je bij  met juridische en financiële adviezen en treedt zo nodig op als jouw belangenbehartiger.

Ik zoek tijdelijk een directeur

Je wil je bedrijf goed onder handen nemen, nieuwe bezieling geven of zelf tijdelijk terugtreden. Escope kan op deeltijdbasis optreden als algemeen of operationeel directeur. Ook kan Escope een herstructurering uitvoeren zodat je bedrijf straks winstgevender wordt en weer gericht is op de toekomst.

Neem contact op

Herken jij jezelf in een van deze situaties?  Neem dan contact op met Thom de Ruiter van Escope voor een persoonlijk bedrijfsadvies. Het eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend!
Thom de Ruiter: tel 06 21267655, t.deruiter@escopebv.nl

© Copyright - Escope